La Jungla
La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu
Foto: La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu | EFE
Casa reial

Elionor, enxampada fent 'beer pong', un joc per emborratxar-se amb cervesa

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu
Foto: La princesa Elionor, en una imatge d'arxiu | EFE

Comença a ser habitual veure la princesa Elionor sortint de festa a les nits per Saragossa, on viu des de fa alguns mesos mentre es forma a l'acadèmia militar. Discoteques, les primeres borratxeres... i ara el beer pong, el joc d'emborratxar-se i amb el qual l'han enxampat amb amics.

Què en sabem? Segons la periodista del cor Núria Marín, Elionor hauria tornat el cap de setmana passat a la discoteca Kokora, un local habitual pels universitaris de la ciutat i que compta també amb nombrosos jocs a disposició dels clients, entre ells el ja esmentat beer pong. Aquí el vídeo de la presentadora on ho explica tot:

@nuriasecret #greenscreen Gracias a la amiga del #RoyalSalseo ♬ Motivation epic - Ofail Nadeem

En detall: El beer pong consisteix a formar dos equips que han d'introduir pilotetes en els gots de plàstic plens de cervesa de l'equip contrari. Si entra la pilota, els contrincants han de beure tota la cervesa. Un joc importat dels EUA i que provoca fortes borratxeres.

D'on venim? En els últims mesos, les sortides de la princesa Elionor a les discoteques de Saragossa s'han convertit en habituals. L'hereva al tron, que ja té 18 anys, s'ha deixat veure fumant, i fins i tot hi ha testimonis que asseguren haver-la vist vomitant als lavabos després de passar-se amb la beguda.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Monarquia Famosos